Barnkalas på Lekstan

Välkommen till ett spännande lekland i Göteborg!

Foto: Jakob G

Om barnkalaset

Barn älskar kalas! Kanske är det ett häftigt piratkalas som står högst på listan, där kapten Krok, Svarta Malin och andra sjöbusar är gäster, och ingen går riktigt säker. Eller är det dans och musik som gillas. Då har vi vårt discorum med plats på scen för morgondagens stjärnor. Är det kanske små apor som skall ha kalas, är djungelrummet det perfekta sättet att fira sin födelsedag på.

Välkommna till ett riktigt bra kalasställe!

Så här fungerar ett kalas på Lekstan

Vi tar emot födelsedagsbarnet och hälsar er välkomna i entréen. Föräldrarna ansvarar sedan för mottagandet av övriga kalasbarn och att alla samlas i entren. Kalasvärden talar om när det är dags att gå till "kalasrummet". Det är viktigt att passa tiden då det kommer andra kalasbarn efter er.

Ansvarig förälder för kalaset får tillsammans med barnen en beskrivning över lekregler i Lekstan.

Barnen börjar med att leka i Lekstan, minst en vuxen i sällskapet ansvarar för barnen under lektiden.

Efter ca 30 min (i samråd med personalen) ser ansvarig förälder till att barnen återsamlas i kalasrummet. Sedan serveras den mat och dryck i det Kalaspaket ni beställt. Ni som ansvarig förälder ser till att maten avnjuts i lugn och ro. Självklart kommer vår personal in och tittar till så att alla barn är nöjda och glada. När barnen är klara får dom leka resten av tiden i Lekstan.

Vi dukar av och städar upp efter kalaset. Glöm inte att ta med er födelsedagspresenter när ni går. Stor påse till detta får ni av oss. Godispåsarna delas ut i entrén vid hemgång.

Bokningsvillkor

Kontakta arrangören för mer information.

Prisinformation

Kontakta arrangören för mer information.

Kontaktuppgifter
Askims Verkstadsväg 5, 436 34 Askim
031-28 28 10