Bästa barnkalasen i Göteborg 2017

Här är några av våra favoriter bland barnkalasen i Göteborg när det så sakteliga börjar bli höst här i Göteborg. Det är barnkalas som vi antingen själva eller några av våra goda vänner och bekanta har besökt och uppskattat och varmt vill rekommendera om ni funderar på att anordna barnkalas för ert barn.

Spelhuset Liseberg

Vem vill inte spela arkadspel i två timmar? Under barnkalasets två timmar, men en matpaus i mitten, så var det fullt ös, det fanns spel för alla intressen och båda killar och tjejer var euforiska när kalaset var slut. Även vi vuxna fick chansen, och tog den, att spela på alla arkadspelen som normalt sätt slukar ens pengar i en rasande takt, men här var det bara att trycka på knappen för att spela.

Personalen var supertrevlig och styrde upp kalaset på ett bra sätt, efter en timme så slog de av strömmen till alla spel och det var en tydlig signal att nu var det dags för mat. Det var två kalas som arrangerades om lott så när första kalaset gick för att äta så fick nästa kalas chansen att i lugn och ro börja spela.

Parkour med Fearless Movement

Killarna på Fearless Movement tog verkligen hand om barnen på kalaset. De började försiktigt med att lära ut grunderna i parkour för att sedan gradvis öka svårighetsgraden till att till slut inkluderar en hel hinderbana inklusive ett hopp från en "jättehög ramp" (barnens ord, det var väl ungefär 2,5 meter :) ) ner på en mjuk matta.

Lite svårt att hitta rätt då lokalen inte direkt var välskyltad, och den ruffa industrikänslan med betong och grafitti kändes verkligen helrätt tillsammans med parkour.

Lekstan i Sisjön

Ett lite mindre men ändå rejält lekland. Ljust och fräscht och tillräckligt varierande för åtminstone vår sexåring och hans kompisar.